İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Eyüpsultan Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Şbt

8- sınıfı öğrencilerimiz, sosyal beceriler eğitimi kapsamında, öğretmenleri eşliğinde market alışverişi yaptılar.

Şbt

Hafta boyunca, tüm sınıf düzeylerinde bireysel veli toplantılarımızı gerçekleştirdik.

Şbt

Rehberlik servisimizce, velilerimize yönelik "Duygu Farkındalığı Atölye Çalışması" gerçekleştirdik. Bu çalışmada, günlük yaşantımıza yön veren duygularımızın keşfine yönelik çeşitli etkinlikler yaptık. Hem öğrendik, hem eğlendik.

Ara

Özel eğitim öğretmenimiz, Emel ARICI tarafından, velilerimize Mahremiyet Eğitimi ve Cinsel Gelişim Eğitimi verildi.

Ara

Kas

Aramızdan ayrılışının 85. yıdönümünde Atamızı sevgi, saygı, özlem ve minnetle anıyoruz...

Kas

Ağu

Okulumuza büyük emeği olan Müdürümüz Mucahit Cana hocamıza yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Okulumuza yeni göreve başlayan İbrahim Algan hocamıza başarılı bir dönem geçirmek dileğiyle hoşgeldiniz diyoruz.

18 Mart Çanakkale Zaferi