İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Eyüpsultan Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

May

25 Mart'ta göreve başlayan okul hemşiremiz, yenilenen ve eksikleri giderilen revirimizde hizmet vermeye devam ediyor. Kendisine meslek yaşantısında başarılar dileriz.

Nis

Okulumuz personeli Barbaros YILDIRIM'ın doğum gününü kutladık. Kendisine tüm sevdikleriyle birlikte, mutlu, güzel bir yaşam dileriz.

Nis

Mrt

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla rengarenk boyadığımız çoraplarımızla dostluk ağacımızı oluşturduk.

Gerçek Dostlar Kromozom Saymaz !

Tıpkı Sizin Gibiyiz +1 Farkla !

Farklılıklar Güzeldir!

Dostluk Fark Gözetmez !

Mrt

Öğretmenlerimize yönelik olarak "Duygu Farlındalığı Atölye Çalışması"yaptık. Okulumuz psikolojik danışmanı Ebru Akkaya liderliğinde, iki farklı grupla gerçekleşen çalışmada, öğretmenlerimiz eğlenceli etkinlikler eşliğinde, hem kendileri ve duygularıyla ilgili farkındalık geliştirdi hem de çalışma arkadaşlarını daha yakından tanıma fırsatı buldu.

Mrt

Öğrencilerimizin toplumsal uyum ve sosyal becerilerinin desteklemenmesi amacıyla,6-A sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde market alışverişi yaptılar.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. Yıldönümünü kutladığımız bu özel günde, İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy'u saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Beden eğitimi öğretmenimiz Nevruz KAPLAN tarafından, Anaokulu ve I. Kademe öğretmenlerimize, oyun, spor ve fiziki etkinlikler dersi kapsamında, önkoşul becerilerinin öğretimine yönelik bilgilendirme eğitimi düzenlenmiştir.

Mrt

Okulda öğrencilerimize kazandırılmaya çalışılan, bilişsel, sosyal ve özbakım becerilerinin, evde tekrarının ve sürekliliğinin sağlanması amacıyla aileleri öğretime daha da çok dahil ettik.  3-B sınıfı velilerimiz haftada bir gün okula gelerek, öğretmenleri eşliğinde çocuklarıyla ikişer ders saati zaman geçiriyorlar. Bu zaman içerisinde hedeflenen becerilere yönelik çalışmalar, Seda Nur SEZGİN ve Burcu Rukiye ATBAŞ öğretmenlerimizin gözetimi ve rehberliğinde, veli tarafından uygulanıyor. Böylelikle, beceri öğretiminde, okul ve ev ortamında ortak dil kullanımı sağlanarak, öğrencilerimizin öğrenme süreçleri en iyi şekilde desteklenmiş oluyor.

Mrt

Velilerimize yönelik "Davranış Problemleri ve Müdahale Yöntemleri" seminerimizi gerçekleştirdik. Özel eğitim ögretmenlerimizden Kadir ERMİŞ tarafından verilen seminerde, öğrencilerimizde sıkça karşılaştığımız davranış problemleriyle, bunlara yönelik müdahale yöntemleri konusunda çeşitli bilgiler verilmiş ve velilerimizin soruları yanıtlanmıştır.

Mrt

Ev ziyaretlerimiz kapsamında, 6-A sınıfı öğrencilerimizden Bilal Çakır'ın ailesine misafir olduk.